FŐOLDAL AKCIÓK VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK RENDELÉS KÖVETÉS
Keresés: 

There is 0 product in your shopping cart.


Products

 

Dispomedicor Zrt

Labtech Kft

Medicine Home

Meditech Kft

Minel Kft

Syslong Kft   Action sale

KLA-145 M

Hyperbillirubin-aemia megelőzésére, illetve annak utókezelésére használható, fékezett kerekű, gördíthető padlóállványos készülék.

 

Ajánlott:

 

Kórházak, klinikák újszülött és koraszülött osztályai számára

 


ABPM-05 ambuláns vérnyomásmérő monitor

Az ABPM-05 egy kisméretű, csendes és könnyű ambuláns vérnyomásmérő készülék, mely 51 óráig képes előre programozott vagy a páciens által indított vérnyomásméréseket rögzíteni.

 


Az Integrált Biológiai Regulációs Rendszer

 Az IBR-SYSTEM® elektromos és mágneses impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyekre az válaszol. Ezeket a válaszokat a berendezés kiértékeli. A helytelen válaszokat kijavítja, módosítja. Ezáltal a normális működést elősegíti, felerősíti, míg a kórosat kioltja.

 
   News

VÁM ügyintézés


 

Huber Tű

Egyszerhasználatos injekciós tűk

A gyógyászati speciális területének eszköze. Megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkező orvosok kemoterápiás kezelés során, a szervezetbe beépített, folyamatos gyógyszeradagoló feltöltésére használják.

 

Oxigén orrkanül

Speciális szerelékek - katéterek - szondák

A légzési elégtelenség kezelésének, az oxigénterápiának az eszköze. Az orrkanül, a belégzett levegő oxigéntartalmának dúsítására használható. Segítségével az oxigénpalackból vagy központi hálózatból nyert oxigénpárásító eszközön átvezetve juttatható el a pácienshez az oxigén.

 
   Product offer

Argusys - Holter EKG készülék

Holter EKG készülék


 


 

 

 

Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter www.mediklaszter.eu