Archívum
Pályázati kiírások PDF Nyomtatás E-mail
2009. november 20. péntek, 12:15
Ezúton tájékoztatom, hogy az NFÜ a következő pályázati kiírásokat társadalmi egyeztetésre bocsátja:
  • "Hulladékhasznosítási célú technológiafejlesztés" (GOP 2. 1. 4. H - KMOP 1. 2. 4./B) Véleményezési időszak: 2009. december 2.
  • "Környezetközpontú technológiafejlesztés" (GOP 2. 1. 4. K - KMOP 1. 2. 4) Véleményezési időszak: 2009. december 2.
  • "Új tanulási formák és rendszerek – Digitális Középiskola program" (TAMOP 3.2.1.B) Véleményezési időszak: 2009. november 30.

  • A pályázati kiírás tervezete megtalálható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján a Partnerség menüpont alatt, a www.nfu.hu címen.

    A pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat a fent megjelölt időpontig várja az NFÜ a véleményezésre kialakított partnerségi fórumba.
 
Pályázati kiírások PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 03. péntek, 11:51

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatom, hogy megjelentek a következő pályázati kiírások:

A pályázati kiírás megtalálhatóak a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján a www.nfu.hu internetes oldalon a Pályázatok menüpont alatt.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiket az NFÜ ügyfélszolgálatának kék számán (06-40-638-638), illetve az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E - Mail címen tehetik fel.

Susuk István ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
Nemzetközi Programvezető
Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ (BVK)

 
Megvannak az első hazai Akkreditált Innovációs Klaszterek PDF Nyomtatás E-mail
2008. szeptember 12. péntek, 12:21

polus_logo150.jpgA mai napon 9 komoly innovációs és exportlehetőségekkel rendelkező hazai klaszter vehette át a kiemelt rangot jelentő Akkreditált Innovációs Klaszter címet. A tanúsító okleveleket Dr. László Géza, a Pólus Akkreditációs Testület elnöke és Dr. Vági Márton, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke adta át a nyertes klaszterek képviselőinek. Az akkreditációs eljárásra eddig, a várakozásokat meghaladóan, hat régióból összesen tizenegy klaszter jelentkezett.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 4