Pályázat és ötletbörze

Mediklaszter

OMEGA INVEST

1097 Bp, Illatos út 9.
+36 (1) 280-6342
+36 (1) 280-6336
info@mediklaszter.hu
mediklaszter

Belépés tagoknak

Riportok
MEDICOR Elektronika Zrt. külpiaci sikerei a Gazdasági Rádióban

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ (BVK) által koordinált Budapest Innopolisz Fejlesztési Pólus Program során létrejött Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter (MediKlaszter) alapító tagja, a MEDICOR Elektronika Zrt. kereskedelmi vezérigazgató helyettese Steiner András adott interjút a Forráskereső című műsorban.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ (BVK) által koordinált Budapest Innopolisz Fejlesztési Pólus Program során létrejött Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter (MediKlaszter) alapító tagja, a MEDICOR Elektronika Zrt. kereskedelmi vezérigazgató helyettese, Steiner András adott interjút Nagy Károly szerkesztő-műsorvezetőnek a Gazdasági Rádió Forráskereső - kkv finanszírozási magazin című műsorában. Az interjú során a Medicor Zrt.-nek a külpiacokon (Pakisztán, India, Kína és az Arab országok) elért sikereit elemezték a beszélgetés résztvevői.A hanganyag itt meghallgatható, letölthető!

 
BVK kiállítás és Fórum az Industrián - interjú a Gazdasági Rádióban
Dr. Nagy Miklóssal, a BVK ügyvezető igazgatójával készített interjút Nagy Károly szerkesztő-műsorvezető a Gazdasági Rádió Forráskereső - kkv finanszírozási magazin című műsorában. Az interjú a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ (BVK) által szervezendő Budapest Innopolisz Fejlesztési Pólus: „Vállalkozások és a klaszterek – kutatás, fejlesztés, innováció és finanszírozás” című Fórumról, - az „INDUSTRIA 2010” Nemzetközi Ipari Szakkiállításon 2010. május 7-én kerül megrendezésre - valamint a témához kapcsolódó aktuális kérdésekről szólt.


A hanganyag itt meghallgatható, letölthető!
 
Vállalkozói Innovációs Workshop a Talentis Business Parkban
A Talentis Business Parkban Vállalkozói Innovációs Workshop keretében innovatív mikro-, kis- és középvállalkozások, projektgazdák, jól működő országos iparági klaszterek, innovációmenedzsment-szolgáltató szervezetek, valamint képzést, forrásszervezést és hálózatfejlesztést kínáló cégek mutatkoztak be. Az ingyenes workshop célja az volt, hogy az innovációs folyamat szereplői lehetőséget kapjanak a személyes találkozásra és az együttműködéseik megalapozására.

Teljes cikk és a kapcsolódó hanganyagok letölthetőek itt!
 
Mediklaszter külföldi kiállítási eredményei a Sikerkalauzban
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ (BVK) által koordinált Budapest Innopolisz Fejlesztési Pólus Program során létrejött Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter (MediKlaszter) alapító tagja, a Medicor Zrt. vezérigazgatója, Dr. Steiner Arnold adott interjút Nagy Károly műsorvezető –szerkesztőnek a Gazdasági Rádió Sikerkalauz című műsorában. A beszélgetés középpontjában a MediKlaszter külföldi kiállításokon elért eredményei álltak.


Az interjú itt meghallgatható
 
MediKlaszter a Gazdasági Rádióban

A Medi Klaszter alapító tagja, a MEDICOR Elektronika Zrt. vezérigazgatójával, Dr. Steiner Arnolddal beszélgetett a Gazdasági Rádióban Nagy Károly szerkesztő – műsorvezető. A hallgatók megismerkedhettek a beszélgetés alatt a Klaszter pályázati tevékenysége során elért eredményekkel.A hanganyag itt letölthető
 
A sikeres kisvállalkozás

Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter tagja, a Meditech Kft. ügyvezető igazgatója Dr.Szőllősi István volt a vendége a Gazdasági Rádió Sikerkalauz című műsorának.

A hanganyag itt meghallgatható
 
Dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter fogadta Dr. Steiner Arnoldot

2008. december 18-án Dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter fogadta Dr. Steiner Arnoldot, a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter (MediKlaszter) elnökét. Dr. Steiner Arnold tájékoztatást adott a magyar medikai mikro- és kisvállalkozások kritikus piaci helyzetéről, a klaszter pályázati terveiről, és segítséget kért a kórház-beruházásokhoz, beszerzésekhez történő kapcsolódási lehetőségekre. A Miniszter úr elmondta, hogy örül a hazai kis és közepes vállalkozásokból álló MediKlaszter megalakulásának és akkreditációjának, támogatásáról biztosította pályázati céljait, és operatív együttműködést ígért a magyar orvostechnikai eszközöket fejlesztő, gyártó vállalkozásokkal. Ehhez szükségesnek tartotta a magyar szellemi értéket tartalmazó termékek, szolgáltatások szélesebb megismertetését.

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2