INNOVÁCIÓS CENTRUM MENEDZSMENT  

Klasztertörténelem
Tagok bemutatása
Fejlesztési koncepció
Innovációs tevékenység
Klaszter Hírek

ELÉRHETŐSÉG
 

H-1097 Bp. Illatos út 9.

 H-1097 Bp. Illatos út 9.
+36 (1) 280-6342
+36 (1) 280-6336
info@mediklaszter.hu

  

Nemzeti Innovációs Hivatal felhívása


A Nemzeti Innovációs Hivatal tavaly februárban indította el Mentor Programját pilot projektként. A program révén fiatal ötletgazdáknak, lehetséges jövőbeni startup, illetve meglévő vállalkozói tevékenységüket innovációs vonalon bővíteni szándékozó cégeknek kívánunk lehetőséget biztosítani a növekedéshez azáltal, hogy gyakorlott, sikeres vállalatvezetők, szakemberek mentori segítségét nyújtjuk számunkra.

 

A program keretében a mentorok önkéntesen, a társadalmi felelősségvállalás szellemében szakmai támogatást nyújtanak az innovatív kezdő vállalkozásoknak. Szeretnénk, ha minél többekhez eljutna a program híre. A program több mint egy éves indulása óta számos sikertörténet született, mára közel 130 mentor és 130 mentorált csatlakozott a programhoz, emellett idén kibővítettük a programot coaching szolgáltatással is, ahol már közel 100 coach jelentkezett az önkéntes segítségnyújtásra. A coach-ok kicsit másképp nyújtanak segítséget a cégeknek, inkább egy cégvezető személyes fejlődését, a cég dinamizálását tudja támogatni.

 

Célunk, hogy minél több startup-hoz, innovatív KKV-hoz eljusson programjaink híre, így minél többeknek nyújthassunk segítséget vállalkozásuk létrehozásához, dinamizálásához, a siker eléréséhez.

 

A programok népszerűsítése érdekében kérem, amennyiben módjukban áll, jelenítsék meg mentorálási és coaching programunk felhívását honlapjukon, vagy küldjék ki hírlevelükben.

 

Elérhetőségek:

Mentorálási program: http://www.nih.gov.hu/innovacios/go-nno/mentoraltaknak

Coaching program: http://www.nih.gov.hu/innovacios/go-nno/coachee-reszere

 

 

 
Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter www.mediklaszter.eu