OUR BUSINESS MANAGEMENT  

Cluster History

Contact
 

H-1097 Bp. Illatos út 9.

 H-1725 Bp. Pf.
+36 (1) 280-6342
+36 (1) 280-6336
info@mediklaszter.hu
mediklaszter

  

MEDICOR Szerviz Zrt

1135 Budapest, Tahi út 53-59.
+36 1/ 412-23-30
+36 1/ 412-23-34
szerviz@medicorszerviz.hu
nincs adat
www.medicorszerviz.hu


A MEDICOR Szerviz 1963 -ban, mint a MEDICOR márkaszervize kezdte tevékenységét az orvostechnika területén.1988-ban Részvénytársasággá alakult, s mint a MEDICOR csoport tagja folytatta és bővítette tevékenységét az egészségügy területén. A MEDICOR csoport 2004-ben történt megszűnése óta önálló részvénytársaságként működik.

Az elmúlt évtizedek alatt nagy műszaki tudást és helyi ismereteket szerzett a magyar egészségügyben, így megbízható partner az orvostechnikai berendezések hatékony üzemeltetésében. Biztos kapocs a gyártó és a felhasználó között. Szerviz szolgáltatásait egyedi megrendelések, átalánydíjas szerződések alapján, illetve fővállalkozásban végzi. Tevékenységével lefedi a teljes orvostechnikai területet a műtéti technikától az orvosi elektronikán keresztül a röntgen berendezésekig. Képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy a készülékek javítása, karbantartása zökkenőmentes, az ehhez szükséges alkatrészellátás pedig folyamatos legyen.

A Társaság felismerve a szakmai tudásában, a piac ismeretében, továbbá az évtizedek alatt kialakult szakmai kapcsolataiban rejlő lehetőségeket, bővítette tevékenységét nem hazai gyártók termékeinek forgalmazásával, szerviz képviseletével.

A 90-es évek elején létrehozta kereskedelmi részlegét nagy import is export gyakorlattal rendelkező munkatársakkal. Az új részleg tevékenységnek köszönhetően a Társaság éves forgalmának ma már közel egyharmada orvosi és kozmetikai berendezések, azok tartozékainak, alkatrészeinek értékesítéséből származik. Az elkövetkező években új képviseleti szerződések megkötésével, az árbevétel arány megfordulásával számolunk.

A Társaság 50 fős létszámával jelenleg az egyik legnagyobb, orvostechnikai és kozmetikai berendezések széles skálájának forgalmazásával, szervizével, karbantartásával foglalkozó vállalkozás Magyarországon.

Társaságunk az orvostechnikai üzletág mellett 2005-től elkezdte tevékenységét a kozmetikai ipar területén is. Biomedline üzletága megkezdte innovatív fejlesztéseken alapuló, szépségiparban használatos alakformáló és kozmetikai gépek, továbbá kiváló minőségű, távol keleti, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készített bőrregenerálására, öregedési folyamatok késleltetésére kifejlesztett luxuskozmetikumok importját és fogalmazását.

A gépek ismertetője honlapunkon, azok használata továbbá a kozmetikumokról részletes információ Társaságunk bemutató szalonjának és márkaboltjának honlapján www.biomedline.hu oldalon található.


 

 

 
Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter www.mediklaszter.eu