OUR BUSINESS MANAGEMENT  

Cluster History

Contact
 

H-1097 Bp. Illatos út 9.

 H-1725 Bp. Pf.
+36 (1) 280-6342
+36 (1) 280-6336
info@mediklaszter.hu
mediklaszter

  

Medimon Kft

1115 Budapest, Etele út 54/B
+36 1/ 206-4057
+36 1/ 205-3626
medimon@t-online.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
nincs
www.medimon.hu


A cég 1991-ben alakult röntgen és orvostechnikai szakemberekből. A film nélküli - környezetbarát - radiológia létrehozását, és Magyarországon történő bevezetését céloztuk meg.


A cég beindításának időszaka után az igazi fellendülést (áttörést) 1994 hozta, amikor is egy közös OMFB (fejlesztési) és IM (exportfejlesztési) pályázatot nyertünk meg. A hazai értékesítések mellett 1994-95-ben megjelentünk a német, osztrák, finn piacon és a volt Szovjetunió területén. 1996-tól szállítunk az Egyesült Államokba és Brazíliába is.


Az ismert nyugati cégek közül beszállítói vagyunk a GE-nek, SIEMENS-nek, TOSHIBA-nak. Igényeik folyamatos felméréseivel tűzzük ki fejlesztési céljainkat, feladatainkat.


A hazai piac is egyre bővül. 1995-ben a MEDICOR-ral közösen elnyertünk egy a Népjóléti Minisztérium által kiírt tendert, amelynek eredményeképpen 13 helyre szállítottak a cég termékeiből. A Kft-nél előtérbe került a komplex radiológiai archiváló projektek szervezése, tervezése, koordinálása és kivitelezése. A nagy projektek létrejöttével több milliós képarchívumok keletkeznek, melyek orvosszakmai, tudományos szempontból minőségi ugrást jelentenek a diagnosztikában.


A cég által gyártott korszerű és környezetkímélő termékek hazai és nemzetközi piaca tehát egyre bővül. Ez indikálta, hogy a cég képviselői rendszeresen előadásokat, tartanak az Országos Orvostechnikai Egyesület (MEDING) keretében.


A Kft. kihasználja a számítástechnika és elektronika rohamos fejlődésében rejlő lehetőségeket a saját termékei fejlesztésében a vevői igények egyre magasabb szintű kielégítéséhez.

 

 

 
Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszter www.mediklaszter.eu